Arja Ottman

Löydä sisältäsi Louhen Voima ja Sydämesi Viisaus. Uskon, että meillä jokaisella on kaipuu löytää yhteys oman sisäisen viisautensa kanssa. Kun hiljennyt kuuntelemaan sisintäsi, löydät etsimäsi vastaukset ja rauhan. Alat ymmärtää itseäsi paremmin. Uskallat päästää irti vanhentuneista ajatus- ja toimintamalleista ja alat elää omannäköistäsi elämää rohkeasti, juurevasti ja vapaasti.

Palveluni

Vellamon viisaus – Kvanttihypnoosi
Meillä jokaisella on valtava tietopankki itsessämme, asia johon intuitiokin perustuu, ja tätä tietoa kvanttihypnoosi-istunnossa käytetään hyväksi. Istunto etenee asiakkaan sisäisen viisauden johdattamana. Kun keho rentoutuu, mieli valpastuu vastaanottamaan tietoa käyttäen sisäisiä/henkisiä aisteja: kuvat, äänet, tunteet, kehotuntemukset, selvätieto.

Ainon autuus – Ajurvedinen pää- ja kasvohoito
Päässä sijaitsevat meille tärkeät, keskeiset, elämän toimintoja ohjaavat elimet, kuten aivot, monien hermoratojen päät ja koko inhimillinen ajatustoiminta. Myös neljä tärkeää aistielintä – silmät, korvat, nenä ja suu ovat pään alueella. Täten pään alue tarvitsee erityisesti rentoutumista, huolehtimista, terveyttä ja hyvää oloa, jotta voisit kokea rauhan tunnetta ja onnellisuutta. Hoito perustuu perinteiseen intialaiseen päähierontaan ja se tehdään luomuöljyllä.

Ilmattaren ihmeitä – Intuitiivinen energiahoito
Intuitiivinen energiahoito on syvälle menevä, ihmistä vanhoista energiarakenteista vapauttava hoitomuoto. Mielemme haluaa yleensä paljon asioita. Ne vaivat, joita meillä on, tuntuvat ikäviltä, mutta niillä on meille jokin sanoma, josta meidän on tarkoitus oppia jotain. Haluamme ehkä päästä niistä eroon kertaheitolla, mutta energiahoito auttaa aina kokonaisvaltaisesti, mikä tarkoittaa sitä, että hoidon vaikutus ulottuu syvemmälle kuin mitä osaamme kuvitella. Siksi voi olla, että se, mitä mielemme toivoo tapahtuvaksi, ei tapahdukaan, vaan hoito vaikuttaakin jotenkin muulla, hienovaraisemmalla tavalla, jonka ymmärrämme vasta paljon myöhemmin, kun alamme nähdä omaa toimintaamme ja sen vaikutuksia oloomme ja elämäämme.

Louhen laulantaa – Äänihoito
Ääntä on aina pidetty pyhänä voimana, sillä se vaikuttaa meissä solutasolle asti. Äänellä on suuri merkitys terveydellemme ja tietoisuudellemme. Se puhdistaa, harmonisoi ja hoitaa. Ääntä voidaan käyttää palauttamaan luonnollinen tasapaino koko kehon energiajärjestelmään. Käytän ääntäni ja rumpua hoidossa intuitiivisesti. Rummun rytmi palauttaa tasapainon kehon omiin, luonnollisiin rytmeihin ja rytmillä voidaan tuoda kehoon myös lisää energiaa.

Kiven voima – Kristalliakupunktio
Neulojen sijasta kristalliakupunktio tehdaan kristallikivillä, jotka mahdollistavat Yang-Yin energian kulkemisen kivien läpi vahvistaen tai hilliten energiaa sekä tasapainottaen sitä. Hoito on aina todella rentouttava.

Palveluni ryhmille
Nähdyksi ja kuulluksi tulemisen piirit. Pyydä lisäinfoa.
Äänihoitoja ja rentoutuksia. Kysy tarjousta.
Eteeristen öljyjen illat

HUOM! PALVELUT ONNISTUVAT MYÖS ETÄNÄ

Olet lämpimästi tervetullut kanssani seikkailulle itseesi.

Koulutukseni:
FM
Kvanttihypnoosihoitaja
Intuitiivinen energiahoitaja
Koulutettu hieroja / urheiluhieroja
Terveydenhoidon perusopinnot

Yhteystietoni:
arja.ottman@iloksijavoimaksi.fi
https://www.facebook.com/louhensydan
040 8612122