Jaana Rajaveräjä

Olen ratkaisukeskeinen psykofyysiseen psykoterapiaan erikoistunut psykoterapeutti ja työnohjaaja. Työskentelen Iloksi ja voimaksi osuuskunnassa kouluttajana ja työnohjaajana.

Työskentelytavoissani korostuu psykofyysinen lähestymistapa, joka on keskeinen erityisesti kysymyksissä jotka liittyvät jaksamiseen, rajoihin, omien tarpeiden tunnistamisen ja niiden ilmaisemisen sekä puolien pitämisen taitoihin. Ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys välittyy työotteessani onnistumisten, vahvuuksien ja merkityksellisyyden kokemusten huomioimisena siten, että koulutus- ja työnohjaustilaisuudet olisivat osallistujille mahdollisimman hyvää tekeviä.

Itseäni motivoi työnohjaus- ja koulutusprosessit, joissa tavoitteena osallistujilla on oppia uusia asenne- ja ajattelutapoja, selkiyttää kykyä ajatella, tuntea ja toimia suhteessa ammatillisiin vaatimuksiin. Uuden oppimisen ja rehellisen, avoimen sekä leikillisen työskentelyilmapiirin saavuttaminen edellyttää turvallista ja levollista tilaa. Tilaa jossa oppimisen ja oivaltamisen innostava prosessi voi alkaa.

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä juuri sinun tai työyhteisösi tarpeisiin sopiva kokonaisuus!

 

Koulutukseni:
Ratkaisukeskeinen psykoterapeutti  (YET)
Kehopsykoterapeutti,
psykofyysisen psykoterapian perus- ja syventävät opinnot
Kliinisen hypnoterapian erikoistumisopinnot
Työnohjaaja (STOry)
Terveystieteiden maisteri (TtM),
Hoitotyön opettaja
Terveydenhoitaja
Seksuaalineuvoja
 

Yhteystietoni:
jaana.rajaveraja@iloksijavoimaksi.fi
050 5574 695