Kirsti Hahl

Työskentelen Iloksi ja Voimaksi -osuuskunnassa ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina ja ohjaajana.

Ratkaisukeskeinen ajattelu- ja työtapa on käytännönläheinen ja myönteinen tapa kohdata erilaisia elämän haasteita. Se korostaa toiveikkuutta, voimavaroja, edistystä ja yhteistyötä. Se suuntaa tulevaisuuteen, mutta ei silti torju menneisyyden haavojen tutkimista. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia soveltuu hyvin esimerkiksi masennuksen, ahdistuksen, itsetunto-ongelmien ja pulmallisten valintatilanteiden käsittelyyn. Lyhytterapian kesto on yleensä 2–20 tapaamiskertaa. Terapiaan ei tarvita lääkärin lähetettä.

Minun vahvuuksiani terapeuttina ovat läsnäolo, levollisuus, empaattisuus ja kyky kohdata erilaisia ihmisiä. Pitkä elämänkokemus, työskentely eri aloilla ja jatkuva opiskelu antavat laajan perspektiivin elämän eri ilmiöihin.

Ohjaajana erityisosaamistani on maahanmuuttajien yksilö- ja ryhmänohjaus. Jonkin verran olen ohjannut myös muistisairaita.

Työskentelen Iloksi ja Voimaksi -osuuskunnan tiloissa Tampereen keskustassa. Osoite on Yliopistonkatu 60 A (Pienteollisuustalo). Otan asiakkaita vastaan joustavasti niin päivällä, illalla kuin viikonloppunakin. Tarvittaessa työskentelen myös englanniksi, saksaksi ja ruotsiksi.

Lisätietoa ratkaisukeskeisyydestä:
https://ratkes.fi/yhdistys/

Koulutukseni:
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti
NLP Master Practitioner
Emotional Freedom Technique (EFT, naputtelu) asiakastyössä
Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja
Lähihoitaja
Tradenomi

Yhteystietoni:
kirsti.hahl(a)iloksijavoimaksi.fi
040 826 8495