Rebe Katko

Elämäntehtäväni on inspiroida ihmisiä vapautumaan henkisesti, fyysisesti, emotionaalisesti ja seksuaalisesti. Olen sertifioitu tantraohjaaja ja -valmentaja (Tantric Life Coach), improvisaatio-ohjaaja sekä viestinnän ammattilainen (FM).

Tarjoan tilaisuuksia vapautumiselle erilaisten keho- ja tunnetyöskentelymenetelmien avulla.

Hoidot ja valmennukset:

De-armouring-hoidot

De-armouring on kokonaisvaltainen hierontahoito, jossa vapautetaan kehoon jumiin jääneitä tunteita ja traumoja, eli puretaan niin sanottua kehon panssaria. Tämä panssari voi ilmetä kehossa erilaisina kipuina, jäykkyyksinä tai tunnottomuutena. Läsnä olevan ja intuitiivisen kosketuksen avulla panssaria voidaan purkaa.

Erityisesti lantion alueelle ja sukupuolielimiin kerääntyy helposti monenlaisia jännitystiloja ja traumoja, joita ei muissa hierontahoidoissa yleensä käsitellä. De-armouring sopiikin erityisesti lantion seudun ja seksuaalisuuden haasteisiin. Hoidossa voidaan käsitellä vain osa kehoa tai koko keho, ja hoitoon voidaan tarvittaessa sisällyttää myös genitaalialueet. Rajat sovitaan aina ennen hoitoa ja jokainen hoito muotoutuu asiakkaan tarpeiden mukaan.

De-armouring-hoidossa tulet kohdatuksi juuri sellaisena kuin olet. Tarjoan tilan kohdata vaikeita ja kivuliaitakin kohtia itsessäsi turvallisessa tilassa. Hoidossa ei ole päämäärää tai odotuksia. Jokaiseen hoitoon sisältyy aina alku- ja loppukeskustelu, jossa käsitellään asiakkaan tilannetta luottamuksellisesti.

– Koko kehon de-armouring 2 tuntia
– Osahoidot (esim. suun ja kasvojen alue) 90 min

Tantrinen yksilövalmennus

Tantrinen valmennus on tunnin mittainen kohtaaminen, jossa voit syventää itsetuntemustasi ja saada uusia näkökulmia johonkin oman elämäsi haasteeseen. Ne voivat liittyä esimerkiksi omaan kehoon, itsetuntoon, seksuaalisuuteen, ihmissuhteisiin, elämän valintoihin tai mikä sinulle onkaan ajankohtaista juuri nyt.

Valmennuksesta tekee tantrisen se, että siinä kiinnitetään erityistä huomiota kehoyhteyteen sekä läsnäoloon hetkessä. Esille nousevia aiheita voidaan käsitellä keskustelun lisäksi myös kehollisten tietoisuus- ja läsnäoloharjoitusten kautta.

Valmennus ei ole terapiaa, vaan mahdollisuus valmentajan tuella pysähtyä oman itsen äärelle turvallisessa tilassa.

Koulutukset/Työpajat ryhmille

Ihmisyyden äärelle tantraimprokurssilla

Tantraimpro on kehittämäni konsepti, joissa syvennytään aina johonkin ihmisyyden osa-alueeseen tantran ja improvisaation keinoin ryhmässä. Tantraimprokursseilla teemoja voivat olla esimerkiksi rajojen tunnistaminen, tunnetaidot, sosiaaliset roolit, epäonnistuminen tai kohtaaminen. Kursseja ja työpajoja on mahdollista järjestää turvaväleillä pienryhmille. Osallistujilta ei vaadita aiempaa tuntemusta tantrasta tai improvisaatiosta.

Vapauta mielesi -koulutukset yrityksille

Vapauta mielesi –koulutukset ovat improvisaatiokoulutuksia tiimin ryhmäyttämiseen, luottamuksen vahvistamiseen, intuition hyödyntämiseen, uusien ideoiden kehittämiseen ja jokaisen ainutlaatuisen roolin tunnistamiseen työyhteisössä.

Improvisaatio on läsnäoloa tässä hetkessä, yhdessä tekemistä, oivaltamista ja hyväksymistä. Helposti lähestyttävien harjoitusten avulla kuka tahansa voi avautua (työ)elämän ja ihmismielen rajattomille mahdollisuuksille.

Koulutuksissa hyödynnän yli kymmenen vuoden osaamistani improvisaatioteatterin parissa.

Viestintä:

Viestintäkonsultaatio

Tarjoan konsultointia viestintään ja kielenhuoltoon liittyvissä asioissa.

Lehtijutut

Toimittajataustani vuoksi minulta voi tilata myös lehtijuttuja. Olen erikoistunut henkilöhaastatteluihin, hyvinvointiin ja kulttuuriin.

Koulutukseni:
FM
Tantric Life Coach

Yhteystietoni:
rebe.katko@iloksijavoimaksi.fi
Instagram: rebe_lation
Facebook: www.facebook.com/rebelationrebe