Riikka Teperi

Olen tehnyt paljon työtä esimerkiksi parisuhdeongelmien ja perheenperustamisen myötä nousevien kysymysten kanssa. Olen paneutunut seksuaali- ja kulttuurivähemmistöihin sekä identiteettikriiseihin. Myös vaihdevuosi-iän saavuttaneiden ja ikäihmisten onni ovat itselleni tärkeitä asioita.
Seksuaalisuus on osa ihmisen hyvinvointia. Kaikenikäisten on tärkeää tuntea tulevansa hyväksytyksi sellaisena kuin ovat. pienistä murheista saattaa kasvaa ylitsepääsemättömiä jollei niistä uskalla puhua tai hakeutua avun pariin.
Seksuaalineuvonnassa käydään läpi esim. asiakkaan kehonkuvaan ja seksuaalisuuteen liittyvissä kysymyksissä esim, oikean ja väärän, sekä sallitun seksuaalisuuden ilmenemismuotojen suhteen. Kysymyksiä voi nousta mm. syyllisyyden ja huonommuuden tunteen kokemana.
Seksuaaliterapiassa käsitellään eri ikävaiheissa nousevia ongelmia,hyväksikäyttöä, traumoja jotka voivat juontaa pitkältä ja ovat yllättäen nousseet pintaan. Pulmia voi olla parisuhteessa sen solmimisessa tai ylläpitämisessä. Seksuaalisuuden kieltäminen ja pelko voivat aiheuttaa huolta uudessa elämäntilanteessa
Pidän vastaanottoa myös englanninkielellä.

Koulutukseni:
Erikoissairaanhoitaja
Seksuaalineuvoja
Seksuaaliterapeutti, vaativa erityistaso

Yhteystietoni:
riikka.teperi(a)iloksijavoimaksi.fi
050 3575 374, voit jättää myös tekstiviestin.

Hinnasto:
Yksilöterapia 45 min- 70e, pariterapia, 90 min 120e.

Työskentelytila:
Seitsemäs taivas, Yliopistonkatu 60 A, 7 krs, Tampere