Susanna Särkioja

Työskentelen Iloksi ja voimaksi – osuuskunnassa kouluttajana, työnohjaajana sekä tanssi-liiketerapeuttina lasten, nuorten, aikuisten, perheiden, pariskuntien ja ryhmien kanssa. Erityisosaamiseeni kuuluu mielenterveyden edistäminen, kehomieliyhteyden vahvistaminen, stressinsäätely, tunnetaidot, kehotietoisuus ja mindfulness, traumaterapeuttinen työskentely, kognitiivisen käyttäytymisterapian lähestymistapa, vanhemmuus, erityistä tukea tarvitsevat vanhemmat, parisuhde ja seksuaalisuus, raskausaika, varhainen vuorovaikutus ja kiintymyssuhteet. Työskentelen traumasensitiivisesti, myötätuntoisesti ja dialogisesti voimavaroja vahvistavalla otteella. Pariskuntien kanssa työskentelyssä hyödynnän myös tunnekeskeisen pariterapian menetelmiä.

Tanssi-liiketerapia on kehollisuuteen, kehon ja mielen yhteyteen pohjautuva psykoterapian soveltava muodot, jossa terapiaprosessi muotoutuu yksilöllisesti yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Tanssi-liiketerapiaan osallistuminen ei edellytä osallistujilta liikunnallisuutta vaan se sopii kaikille, jotka haluavat työskennellä kehollisuutta huomioivalla tavalla turvallisessa terapiaprosessissa. Tanssi-liiketerapiaa voidaan hyödyntää laaja-alaisesti myös mm. kasvatuksen ja työhyvinvoinnin parissa sekä työnohjauksen menetelmänä. Lue lisää tanssi-liiketerapiasta: tanssiterapia.net tai kysy minulta, kerron mielelläni työskentelyn monista mahdollisuuksista.
Terapiatyön ohjella ohjaan koulutuksellisia, yhteisön tarpeisiin räätälöityjä työhyvinvointi-ja kehittämispäiviä sekä teen työnohjausta kehollisista menetelmistä kiinnostuneille sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille.

Koulutan myös seuraavilla aihealueilla:
– Työhyvinvointi, stressinhallinta ja palautuminen
– Keho turvasatamana: vakauttava kehomielityöskentely mielenterveyden tukena
– Varhaisen vuorovaikutuksen ja vanhemman mentalisaatiokyvyn tukeminen
– Vauvan ja vanhemman välinen vuorovaikutustanssi

Kysy rohkeasti tarjousta omalle yhteisöllesi!

Työskentelytila:
Vastaanotan asiakkaita Taideterapiatalo ARTiksessa, Pyynikintorilla Tampereella sekä sovitusti Etelä-Suomen alueella.

Hinnat:
Tanssi-liiketerapian yksilökäynti (nuoret ja aikuiset) 70€ / 75-90min
Tanssi-liiketerapian yksilökäynti (lapset) 45€ / 45min
Pariterapiatapaaminen 90€ / 90min
Vanhemmuuden tukikäynti 70€ / 60min
Terapeuttinen työskentely perheessä 90€ / 90min

Teen myös kotikäyntejä, jolloin hintaan lisätään matkakulut.
Hinnat sisältävät alvin.

Koulutus:
Mielenterveys-ja päihdehoitotyöhön suuntautunut sairaanhoitaja
Tanssi-liiketerapeutti / Taideyliopisto
Tunnekeskeisen pariterapian peruskoulutus / Suomen pariterapiayhdistys

Lukuisia koulutuskokonaisuuksia mm. traumatyöskentelystä, kiintymyssuhteista, varhaisen vuorovaikutuksen hoidosta, vanhemmuustyöskentelystä, erityispedagogiikasta, taidekasvatuksesta sekä kehollisista menetelmistä.

Parhaillaan opiskelen terveyden edistämisen YAMK -tutkintoa sekä lisäkouluttaudun masennuksen ryhmäterapiaintervention käyttöön.

 

Yhteystiedot:
susanna.sarkioja@iloksijavoimaksi.fi